Ne demek?

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Emeksiz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi elbise kombinleri her kesimden ve her tarzdan kadının kullandığı kombinler beyninde mahal almaktadır. Yalnız takkadak her sezon kullanılan nitelik olma özelliği ile de trend giyim parçaları beyninde alan almaktadır.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla etkili jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlam iş veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabı modelleri, öğür giysi şeşna ayakkabı, gnamdark pantolon altına ayakkabı ve ofis kombini şeşna ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

Geçtiğimiz yıldan bu yana ne bot favorilerden inmedi diye soracaktır olursanız, cevabımız bir bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri az daha kâinat tarafından giyildi ve de çok sevildi!

Çizme dendiğinde akla ilk mevrut modeller beyninde diz boyunda evet da dizlerin üzerinde biten uzun düşüncemlar önem kırmızıır. Yalnız bunun yerı keşik sağlam çok farklı boylarda olan çizme modelleri de mevcuttur. Ayrıca çizme modellerinde hem yazlık hem bile şitalık olgunlaşmak üzere farklı mevsimlerde giyilmesi olabilir ayakkabı layihamlarıdır.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür yardımı ile şekildeki kabil basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çdestur.

Tercihinizi berrak renk kadın çizme modelleri arasından yapacaksanız arılık konusunda daha tetik davranmanız gerekebilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla ali alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Giyim düzında farklı biçimlerde tasarlanan kıyafetleri tamamlamak karınin sıklıkla yeğleme edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem de kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri hengâm içerisinde takas göstererek sunulmaya devam paha. Güz ve kış aylarında ayakların sıcak kalmasına yardımcı olan ürünler renk ve manken bakımından farklılık gösterir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Uysal ve sıcak tonuyla; mobilyadan tekstile varana derece, her alanda kullanılır. Gelişen ve mütebeddil moda renkleri zarfında, zamansız oluşuyla sadece elden her renge akort gösterir.

Kış ve bahar aylarında çizme kullanımı kadınlar arasında bayramlık ayakkabı son basamak yaygındır. Çizmeler, özellikle yağışlı havalarda rahat bir kullanım sunmaları yardımıyla sıklıkla tercih edilir.

İadeye oranlı olması çoklukla giyilmemiş , otantik kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene derece dikkatli kullandığınızdan emin olun. İadenizi tesis etmek karınin üye girizgâhi yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli başlangıçlatabilirsiniz.

Report this wiki page